Over ons

Wil je meer weten over Tapas en Mezze of zoek je simpelweg naar tips en adviezen voor deze keukens? Van tapas en mezze tot ingrediënten, op Tijd voor Tapas hebben we diverse artikelen hierover.

Tijd voor Tapas is een onafhankelijk platform die informatie geeft met betrekking tot de Spaanse en Mediterrane keuken. Op deze pagina maak je kennis met ons en vind je meer informatie over ons. 

Alan Nha

Van kleins af aan groeide Alan Nha op met een voorliefde voor eten. Eten stond altijd centraal, want dit is het moment dat je met je geliefden een maaltijd kan delen en bij kan praten. Ook in haar cultuur is eten een belangrijk aspect.

Haar moeder, tantes en oma stonden doorgaans uren in de keuken om diverse gerechten te bereiden voor de familie. Je hoort het ze vaak zeggen: “liefde gaat door de maag” en dit was dan ook zeker waar in haar familie. 

Tot de dag van vandaag is dit het geval. Nu uit ze haar liefde voor eten vooral in de vorm van schrijven. Er is zoveel dat je kunt leren door simpelweg een maaltijd te proeven van een ander cultuur. Elk cultuur heeft zijn eigen tradities en dit uit zich vrij duidelijk in het eten. Als er iets is waar je haar mee wakker kan maken is dat Vietnamees eten. 

Rita

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

"Er is geen oprechtere liefde dan de liefde voor lekker eten."

– George Bernard Shaw